Сви радикали, народњаци и СЛ у Колашину у СВЕТОСАВСКОЈ!

1

Изјава за јавност

Локални функционери радикала, народњака, некадашњег СНС–а и СЛ, из различитих периода политичке борбе од 1990. године, формирали су Иницијативни Општински одбор СВЕТОСАВСКЕ у Колашину.

Одбор броји 27 чланова и сагласили смо се да се сви ујединимо у оквиру странке чија је основна обавеза да не слуша налоге амбасада у Подгорици, као што то раде они који су поништили народну вољу након побједе над ДПС–ом и изневјерили аманет блаженопочившег митрополита Амфилохија.

Сви Ровчани, Морачани и Васојевићи у одбору СВЕТОСАВСКЕ у Колашину су тврда вјера за времена која долазе. Ми се не заклињемо у евроатлантске интеграције, али ћемо се у немањићком манастиру Морачи заклети да ћемо бити стијена од дате ријечи за одбрану светосавске Црне Горе и наше мајке Српске православне цркве.

У просторијама СВЕТОСАВСКЕ нећемо развијати заставе Европске уније, као што то чине представници свих тренутних парламентарних владајућих и опозиционих странака. Наша једина обиљежја су икона Светога Саве и часни крст. По томе ће нас познати Црна Гора.

Лично, са поносом истичем да сам у досадашњој политичкој каријери био један од оснивача Странке српског јединства у Колашину, покојног Жељка Ражнатовића Аркана, и предсједник Општинског одбора Српске радикалне странке.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

На крају, морам да саопштим да, за разлику од неких политичких Срба и Црногораца, који су изневјерили аманет митрополита Амфилохија, одлично знам шта је и Српство, и Светосавље, као најблиставији ниво српске националне христолике свијести.

Мој рођени брат изгубио је живот у Сувој Реци, на Косову и Метохији, 1999. године. Крвљу је међио Србију и Светосавље, борећи се против НАТО пакта и албанских терориста. Његова жртва, у мору жртви српских хероја и мученика, засигурно није на олтар Отаџбине принијета због евроатлантских интеграција, на којима инсистирају неки ”просрпски” политичари.

Прочитајте још:  НАТО бродови у Сплиту, у плану и заједничка вежба

Знам одлично зашто је дао свој живот, као што ће и свако будуће покољење у нашој кући то знати! И баш као што желим да сва Црна Гора цијени и зна за аманете и жртве предака, и обавезе потомака.

Зато – нема повлачења, нема предаје, до побједе светосавске Црне Горе.

Милета Јелић, предсједник Иницијативног Општинског одбора СВЕТОСАВСКЕ у Колашину

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Сви радикали, народњаци и СЛ у Колашину у СВЕТОСАВСКОЈ!

  1. Српски радикали ту нису. Ови који јесу су за ДПС и они немају никакву везу са Српским Шешељевим радикалима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *