Ужас у Шпанији: У затвору због молитве у близини индустрије смрти…

0

(фото:ИФН.Њуз)

Шпанска фондација хришћанских правника покреће услугу правне помоћи за људе који се залажу за живот који иду у центре за абортус да би се информисали и помолили. Покреће веб страницу ввв.резарноесделито.ес на којој људи који се залажу за живот могу пронаћи информације и затражити бесплатан правни савет како би се суочили са реформом кривичног закона која ће се предвидљиво одржати данас у Конгресу.

Кристијан Лавиерс је такође покренуо водич са корисним препорукама како би они који подржавају живот могли да наставе да иду на врата центара за абортус.

Организација правника уверава да „постоји озбиљан сукоб интереса у коме је фирма која фактурише (центар за абортус) иста која обавештава жену и да би престала да има користи у случају да жена одустане. у њиховој одлуци. абортуса, па је неопходно информисати о реалности абортуса и његовим последицама од стране оних који немају економске користи од практиковања абортуса”.

Председник Кристиан Лавиерс-а, Кастеланос, истиче да „међународни судови већ одбацују ову врсту закона. Немачки суд у Франкфурту је већ пресудио да је ограничавање када и где људи могу да се окупљају неспојиво са правом на слободно окупљање.

Такође подсећа да је „Правда већ осудила послодавце центара за абортус због обмањујућег оглашавања, негирајући на њиховој веб страници да абортус може оставити наставке. А пресуда је стигла управо по притужби жене која је претрпела последице абортуса.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *