Шок у САД: Фаучи финансира ужасне експерименте

0
маск, корона

epa08518625 Anthony Fauci, director of the National Institute of Allergy and Infectious Diseases, arrives during the United States Senate's Health, Education, Labor and Pensions (HELP) Committee hearing on Capitol Hill in Washington, DC, USA, 30 June 2020. Government health officials updated senators on how to safely get back to school and the workplace during the ongoing pandemic of the COVID-19 disease caused by the SARS-CoV-2 coronavirus. EPA-EFE/Al Drago / POOL

Фетална ткива узета од живих беба пресађивана су на мишеве у грозним експериментима.

Нове сенке се надвијају над Ентонијем Фаучијем. Медицински саветник председника Сједињених Америчких Држава играо је кључну улогу у истрази о продаји делова тела абортираних беба.

Национални институт за здравље, на чијем челу је овај виролог, добио је 27 милиона долара од америчких пореских обвезника за спровођење 80% испитивања феталног ткива. Већина средстава (79,8%) долази од Националног института за алергије и инфективне болести (NIAID), на чијем је челу сам Фаучи, који очекује да ће потрошити 88 милиона долара на ову врсту истраживања 2022. године. Ово открива телевизија Фокс њуз.

Пројекти укључују „хуманизацију” мишева „реконституисањем помоћу људске феталне јетре” узете од беба абортираних између 17. и 22. недеље старости, а ова студија добила је више од 20 милиона долара од NIAID-а између 2014. и 2018.

Друга студија, коју је финансирао Национални институт за очи, циљала је на феталне очне ћелије, које је наводно обезбедила компанија Advanced Biosciences Resources, институција с познатим везама с Планираним родитељством.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

ФРАНКЕНШТАЈНОВСКИ МИШЕВИ

Када им се Фокс њуз обратио с питањима, ни Национални институт за здравље ни Министарство здравља и социјалних услуга нису коментарисали ту вест. Кристин Мекферсон, менаџер развоја Пројекта отпад белих мантила (White Coat Waste Project), групе стручњака који се противе тестирању на животињама наводи: „Већина републиканских и демократских пореских обвезника не жели да буде приморана да плаћа универзитетским белим мантилима десетине милиона долара сваке године за пресађивање прстију, коже главе, очију и других органа абортираних људских фетуса на мајмуне и мишеве за кошмарне експерименте“.

Прочитајте још:  Трамп: САД иду у "пакао"

Ове узнемирујуће експерименте (укључујући и пресађивање коже главе абортираних беба на глодаре како би се тестирао њихов имуни систем) бранио је Универзитет у Питсбургу (Пенсилванија), који је истраживање прогласио „потпуно у складу“ с државним и савезним законом. Истраживање је финансирао Фаучијев Национални институт за алергије и инфективне болести.

Још страшнија импликација је да су неке од абортираних беба можда рођене живе. Центар за медицински напредак и други лекари, од којих су неки и абортери, кажу да срце бебе жртвоване за експеримент можда још увек куца у време узимања органа и ткива. Да би показали резултате својих студија, истраживачи из Питсбурга објавили су монструозне слике комада људске косе израсле на глодарима.

УНИВЕРЗИТЕТ У ПИТСБУРГУ У ОКУ ОЛУЈЕ

У мају, на саслушању о финансијским издвајањима одржаном у Представничком дому, Фаучију су поставили питање о финансирању експеримената на мишевима од стране NIAID-а у Питсбургу као и да ли је његов институт био свестан да ткива потичу од абортираних беба. У то време, овај медицински саветник Беле куће одговорио је да је студија била подвргнута „свим одговарајућим смерницама и надзору“, али тај одговор уопште не задовољава оснивача Центра за медицински напредак Дејвида Далејдена, који Фаучијеве речи назива „нечувеним“.

Људски фетални скалпови који су коришћени у експериментима Универзитета у Питсбургу, каже Далејден, могу се добити само путем врсте абортуса који се назива „делимични порођај“, а никако абортусом „кидањем“ бебе јер би у том случају бебина лобања била смрскана.

У међувремену, државни и савезни парламентарци, заједно са про-лајф организацијама, позвали су на истрагу Универзитета у Питсбургу, који је очигледно одбацио све оптужбе, наводећи да ни универзитет ни његови повезани партнери не врше абортусе.

Прочитајте још:  Шокантна анализа крви након вакцинације

НЕСЛАВНИ ЗАЛАЗАК ПРЕЦЕЊЕНЕ ОСОБЕ

Међутим, према документима које поседују Judicial Watch и Центар за медицински напредак, 2015. године универзитет је наводно захтевао 3,2 милиона долара током петогодишњег периода и добио најмање 2,7 милиона долара. Центар за медицински напредак тврди да има доказе да срце неких абортираних беба наставља да куца када им се изваде бубрези ради експеримента. Постојале су чак и расне квоте у универзитетском програму за органе абортиране и раскомадане деце.

Права галерија ужаса која додатно дискредитује особу коју су до пре неколико месеци уздизали либерални медији због његовог става о пандемији. Међутим, ужаснутост обеју странака око нових открића показује колико је индустрија абортуса моћна, артикулисана и бескрупулозна. Поменути језиви експерименти откривају апсолутну несразмеру између огромне монструозности и готово никакве користи коју човечанство од њих може имати.

“Светски конгрес породице”

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *