АМЕРИЧКИ ВОДИТЕЉ ЛИШИО ЈОШ ЈЕДНО ДЕТЕ МАЈКЕ

0

(фото:ИФН.Њуз)

Си-Ен-Енов водитељ објавио је да му је рођено друго дете путем сурогације. С бившим партнером, он наставља да намеће ЛГБТ агенду и мења дефиницију породице. А нико не хаје за то што је још једно дете намерно лишено мајке.

Смрт дететове мајке права је трагедија. То нико не би пожелео ниједном детету. Заиста, веза између детета и мајке најјача је на свету и ако се та веза прекине, дете ће претрпети непоправљиву штету. Остаје, дакле, питање: ако се слажемо да је велика трагедија када због смрти дете буде лишено мајке, зашто онда елите у нашој земљи славе када хомосексуалци користе сурогат мајчинство и тиме по дефиницији доносе на свет дете које ће бити лишено мајке од самог рођења ?

„Освешћени” магазин People управо је објавио чланак који слави Андерсона Купера и његовог бившег мушког партнера због тога што су „добили“ другу бебу путем сурогат мајчинства. Чланак почиње овако:

„Андерсон Купер је пожелео добродошлицу још једном детету, Себастијану Луку Мајсани-Куперу. Дугогодишњи водитељ Си-Ен-Ена, стар 54 године, објавио је узбудљиву вест о принови у емисији „Андерсон Купер 360” на тој телевизијској мрежи у четвртак. „Желео сам да почнем с неким добрим вестима, а овог пута је то и веома лична вест“, почео је Купер, подсећајући да је исто тако најавио рођење свог[first] сина [also through surrogacy], Вајата, током „раних мрачних дана пандемије“ у априлу 2020. „Ово су слике Вајата које сам тада показао, снимљене само неколико дана након његовог рођења. Ово је Вајат данас. Има скоро 22 месеца. Сладак је, забаван и највећа радост мог живота. Ако на овој слици изгледа посебно срећно, то је зато што сада има млађег брата. Његово име је Себастијан и волео бих да га упознате“, наставио је Купер, представљајући свету свог преслатког новог сина.

Прочитајте још:  МАРИЈА ИЗ ЧАЧКА ПРОЖИВЉАВА АГОНИЈУ Очајна мајка тврди да јој је бивши муж отео ћерку: Дете живи у страху од ОЦА ОТМИЧАРА, са мном јој забрањује контакт! (ФОТО)

А како ће његов нови син бити одгајан? У чланку се наводи:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Купер је открио да и Вајата и Себастијана одгајају он и његов ‘најбољи пријатељ и бивши партнер’ Бенџамин Мајсани. ‘Вајат ме зове тата, а Бенџамина папа. Ми смо породица. Бенџамин је такође у процесу усвајања Вајата, чије ће презиме такође бити промењено у Мајсани-Купер.’“

(Пошто је Мајсани само „бивши“ партнер, како ће све то функционисати? Претпостављам да је „освешћеност” довела до стварања још једног облика „породице“. Али скрећем с теме…)

У чланку се затим напомиње да је Купер поменуо и жену која је родила Себастијана:

„Водитељ Си-Ен-Ена је затим захвалио ‘сјајним’ докторима и медицинским сестрама који су помогли Себастијану да дође на свет, а такође је упутио и срдачну поруку бебиној сурогат мајци, захваљујући њој и њеној породици на ‘жртви’ коју су сви поднели.”

Наравно, у чланку нема ни говора о томе да ће Себастијан намерно расти без мајке и да ће бити лишен оне најважније везе на свету – везе с мајком. Али ништа од тога није морало да се каже јер је само битно то што су Купер и његов бивши мушки партнер срећни. Заиста, у „освешћеном” свету интереси деце, било унутар или ван материце, нимало нису битна; битни су само интереси одраслих.

Ово је још један случај да један „освешћени” часопис, овога пута People , „слави“ рођење још једног детета које ће намерно расти без мајке. То што сурогат мајчинство сада омогућава неплодним хомосексуалним паровима да имају децу доживљава се као тријумф савременог света. Није важно да ли ће дете патити због тога што је лиено мајке; битна је само срећа одраслих који у томе учествују. Заиста, у дистопијском свету „освешћености”, рећи да су детету потребни и мајка и отац представља врхунац нетрпељивости.

Прочитајте још:  Бајден обећао Украјини "тешке дане, недеље и године"

И тако је дошло до пропасти западне цивилизације…

ИФН.Њуз

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *