Дан заљубљених: пропаганда хомосексуализма, разврата и пребијања трудница.

0

(фото:3 РИМ)

14. фебруара милиони „биоробота“ који вечерају у Мекдоналдсу и гледају „Дом-2“ славе такозвани „Дан заљубљених“ Ово је још један лажни празник, попут 8. марта, који нам је вештачки наметнут и нема корен у нашој традицији .

Прослава овог дана се састоји у низу једноставних радњи, као што су: куповина и давање једни другима комадића картона са стандардним бесмисленим натписима (обично на енглеском) , измишљање и изговарање непристојних шала „испод појаса“, окупљања и окупљања за пиће. алкохолна пића. Верује се да су ове радње или „појање сакрамента љубави“, или оличење могућности „легитимизованог“ давања одушка својој пожуди.

Према публицисти Иљи Макарову:

„Током дугих година „либералног кова“ у дивљој Русији, година духовне опуштености и изопачености свих врста, од политичких до моралних, увезени су нам многи симболи страног света . Према календарском оквиру, руски либерали нису дуго трајали на власти, али су за то време успели да ураде много.

Економија је потпуно пропала, војска се распадала, а наша духовност, под налетом идеологије порнографије и „меда“, пуцала је по шавовима. Да шавови не би зарасли, некада су у Русији усађене непознате свечаности – протестантски Ноћ вештица и католичка св. Валентина ( Врохем и урачунавање ових „празника“ на католицизам и протестантизам је веома сумњиво – ).

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Дан св Валентина се представља као празник љубави. Да ли је то заиста једини начин?

У ствари, празник “Светог Валентина” није ништа друго до комерцијални догађај, а осим тога, са сумњивом историјом .

Иза наизглед невиног празника крије се пропаганда хомосексуализма, разврата и пребијања жена. Сваке године, 15. фебруара, постепено пропадајуће паганско Римско царство славило је празник еротике, када су постојали, а што је најважније, били дозвољени поступци и дела која су била апсолутно далеко од онога што називамо чедношћу и љубављу. У то време, у Риму је била висока смртност новорођенчади. Тада су пророчишта објавила да је, да би се спречила смрт деце, неопходно бичевати трудне Римљанке појасевима од жртвене коже! Од тада, сваке године, после обилне гозбе, млади су у руке узимали бичеве направљене од коже жртвених животиња и излазили на улице да бичују труднице. Најчудније је то што се Римљанкама, у принципу, допало, што је 15. фебруар претворило у прославу женског мазохизма. Много година касније, Римска црква, коју је представљао папа Геласије И, покушала је да забрани пагански празник који није био у складу са црквеним канонима. Стога је празник померен са 15. фебруара на 14. фебруар и добио је небеског покровитеља – Светог Валентина.

Прочитајте још:  Америчка агенција „преферира“ српску шљивовицу

Сем Ст. Валентин је мрачна особа. Према средњовековним изворима, Валентин је, по налогу римског цара, бачен у тамницу, где је молитвама излечио тамничареву слепу ћерку. Други кажу да је проповедник имао аферу са тамничаревом ћерком, док се од католика захтева целибат. Било како било, али Валентин, који никада није имао жену или децу, „именован“ је за заштитника празника свих заљубљених.

Поступци Валентина су такође били донекле двосмислени. Према легенди, дошао је у касарну код римских легионара, где их је венчао са њиховим изабраницама. Али ово је према званичној верзији. Пројектујмо ову ситуацију на наше доба. Замислите да неки католички монах доведе десетак девојака које су добровољно пристале да оду тамо у војничку касарну, обави им тајни обред венчања и тихо нестане. Због таквог преступа, цар Клаудије је бацио овог, или доброћудног свештеника, или непретенциозног макроа, у тамницу. У наше време, за таква дела, несрећни проповедник би бар добио казну за ситно хулиганство.

Дан св Валентиново је добра пословна идеја, а то се схватило још 1847. године, када је извесна Естер Хаулент успела да заради пристојно богатство правећи честитке за Дан заљубљених по шаблонима који су постојали у Енглеској. Многи од њих никако нису били чедни, па чак и непристојни. Дечаци који уринирају на девојчице које јуре на све стране, похотне девојчице и омче самоубице које висе са плафонских греда само су неке од слика. Сваке године Е. Хаулент је на овоме зарадио 100 хиљада долара Сваке године се на овај дан широм света пошаље 1 милијарда честитки. Од тога, 85% купују жене које су толико похлепне за романтичним сугестијама.

Прочитајте још:  У Католичкој цркви влада терор: „Ако им кажем за ово, нећу доживети јутро…“

Психолог са Универзитета Вирџинија (САД) Голдино Пранзароне сигуран је да симбол срца приказан на разгледницама нема никакве везе са овим органом. Према научнику, древни људи су га практично копирали са женске задњице. Купидон (или Купидон) је још један симбол чисте и лепе љубави. Али мало људи зна да су у старој Грчкој, где су га звали Ерос, одржаване прославе у част ове дебеле бебе са луком и тоболцем стрела – тзв. еротидија, поновно уједињење у љубавном импулсу, укључујући особе истог пола.

Рекламна индустрија је била толико успешна у наметању ових сумњивих симбола да се сада више нико неће сетити одакле потичу. По правилу, људи се у својим поступцима руководе инстинктом стада. Антички филозофи су човека сматрали колективном животињом. Живећи по принципу „као и ја и ја“, многи без оклевања јуре у радње 14. фебруара, грабљајући са рафова разгледнице са пројекцијом женског дела тела која се види отпозади, чинећи своју скромност допринос комерцијализацији љубави .

Противници овог празника на Западу (има их) Дан заљубљених називају празником Холмарка, највећег светског произвођача честитки. У 2007. према америчкој штампи, Халлмарк је зарадио 4 милијарде долара на осећањима људи.Данас се љубав мери у доларима.

Када људи у дивљој омамљености славе туђе и заправо несхватљиве празнике, губе се, претварајући се у манкурта. Реци ми шта славиш и ја ћу ти рећи ко си.”

Васељенска/3 РИМ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *