АНТИХРИСТОВЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ… Метаверзум још није створен, али већ дехуманизује људе

0

Постоји неколико начина да купите или усвојите кућног љубимца у метаверзуму. Његове нове карактеристике су објављене на веб локацији Соинтелеграф у чланку од 21. јануара.

На Децентралендовој платформи виртуелног отвореног света можете купити штене и одвести га у шетњу, или купити рибу и ставити је у чинију на комоди. Можете скенирати свог пса и одвести га у шетњу метаверзом. Виртуелни кућни љубимци постају популарни.

Истраживања показују да је усредКОВИД-19 број људи који траже крзненог пријатеља да им прави друштво достигао нове врхунце – не само физички, већ и у метаверзуму.

Питање је да ли ће токенизовани кућни љубимци остати заувек или је то хир пандемије? Метаверзум се широко сматра следећом итерацијом Интернета као виртуелног света или Веб3, уз помоћ виртуелне и проширене стварности.

Други начин да добијете метаверзног љубимца је да једноставно купите слику незаменљивог токена (НФТ) на тржишту као што је ОпенСеа. Заједничко овим примерима је да оба постоје искључиво у дигиталном свету. Ако купите Акие од Акие Инфинити, он не постоји ни у физичком свету.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Међутим, постоје и пројекти који постају све популарнији у друштву који настоје да споје дигитални и физички свет. На пример, Класик Дог, лансиран у новембру 2021., омогућава вам да скенирате и токенизујете 3Д приказ вашег љубимца у стварном свету и да га понесете са собом у метаверзум.

Саилор Ховелл, шеф одељења за раст и партнерства у Класик Дог-у, рекао је за Цоинтелеграф да, иако је пандемија могла да покрене домаће НФТ тржиште, они би ионако били створени у метаверзуму: „Гледајући чињенице, свет се мења. И мислим да је ово веома добра прилика у метаверзуму да почнемо да виртуелујемо оно што волимо .

Прочитајте још:  „Мајмуни“ против содомита

ЦМО Кејд Цупер је рекао за Цоинтелеграф да је дугорочна визија тима „да буде капија кроз коју ваш прави љубимац улази у метаверзум“. У будућности ћете моћи поново да шетате свог пса, стављате га поред себе, чак и ако је већ угинуо “, рекао је он.

Шта човека чини човеком? Укључујући способност да волите друга жива бића, способност да волите животиње. Али волети живо биће и претварати га у мртву фигуру, претварати се да је живо, две су различите ствари. А оно што нас чини живим људима је способност да доживимо бол губитка. Само је људска природа да схвати коначност живота.

Али свест о смрти помаже човеку да јаче цени живот. Свест о коначности живота оних који су нам драги помаже да их још више ценимо. Стога, стварање вашег мртвог љубимца у виртуелном универзуму и ходање са њим у виртуелној стварности није живот, већ смрт. Бежећи од бола у виртуелну стварност, човек губи и живот и љубав. Он бежи у смрт, чије је име број.

Васељенска/3 РИМ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *