СНС скупља гласове у кафани уз “10 с луком” (ВИДЕО)

1
снс

СНС

Од Српске напредне странке свашта може да се очекује, па и да у кафани потписују листу за априлске изборе. Управо се то десило у Лозници, а у главној улози је одборник у Скупштини града Миленко Вујић, што се види на снимку који наш портал ексклузивно објављује.

Напредњаци су упрегли сву своју моћ и знање за опстанак на власти, па су тако и стигли до кафане. У Лозници, у центру, налази се ресторан “ГТА” баш погодан за предизборне сумњиве радње, уз кафицу и “10 с луком” (ћевапима) лако се броје и потписи и гласови.

“Ево како напредњаци без нотара, без овере у општини потписују листу и то ради одборник у Скупштини Миленко Вујић. Тако се то ради, тако то ради Видоје Петровић, градоначелник Лознице! Одборник даје свој потпис СНС-у у ресторану “ГТА” у Лозници” – каже мушки глас са снимка, док одборник држи личну карту и чита податке.

И тако се напредњаци спремају за изборе. Већ мешетаре и крше правила, шта ли ће тек бити у званичној кампањи и у дану самих избора?

Директно.рс

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “СНС скупља гласове у кафани уз “10 с луком” (ВИДЕО)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *