УХВАЋЕН У ЛАЖИ? Иван Ивановић тврди да му је брат отпуштен из “Ер Србије”, из компаније одговарају: Он никад није ни радио код нас

0

(фото:Курир)

Иван Ивановић, водитељ и аутор емисије “Вече са Иваном Ивановићем”, испричао је, гостујући у хрватском подкасту „Подцаст Инкубатор”, да је комапнија “Ер Србија” отпустила његовог рођеног брата када су сазнали да је са њим у блиском родбинском сродству.

Међутим, из ове компаније су одмах демантовали Ивановићеве тврдње.

– Мој рођени брат је примљен у „Ер Србију” за пилота, отишао први дан на посао и онда су му дали отказ јер су сазнали да сам му ја брат – испричао је Ивановић. Међутим, у компанији “Ер Србија” негирали су ове наводе.

– Огњен Ивановић, како смо увидом у медијске написе утврдили да је име и презиме брата господина Ивана Ивановића, никада није било запослен у “Ер Србији” и самим тим није имао ниједан радни дан у српској националној авио-компанији – истакли су у овој компанији.

Курир

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *