Познати тенисер се повлачи с турнира: Због вакцине има здравствених проблема

0

(Фото ЕПА/ ARSHAD ARBAB)

Гаел Монфис, познати француски тенисер, појаснио је због чега је одлучио да се, барем привремено, повуче из тениса.

Тренутно 25. играч света добио је много питања након што је добро почео сезону, а онда напрасно одлучио да откаже учешће на неколико турнира.

Појаснио је у отвореном писму због чега је донео такву одлуку.

Желим да објавим вести поводом мог скорашњег повлачења са турнира. Трпим мали здравствени проблем (вероватно због треће дозе вакцине).

После савета лекара, одлучио сам да узмем неко време да се одморим. Нажалост, нећу моћи да играм на Дејвис купу следеће недеље. Надам се да ћу моћи да се вратим за турнире у Сједињеним Америчким Државама“, написао је Монфис.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Француз је на Аустралијан опену савладао Миомира Кецмановића у осмини финала (7:5, 7:6(4), 6:3), а затим га је у четвртфиналу зауставио Матео Беретини.

Монфис је други француски тенисер који је морао да одсуствује са терена због здравствених реакција за које се сумња да су реакција на вакцину за коронавирус. Жереми Шарди, сада 138. играч света, није играо од УС Опена прошле сезоне.

Нулта тачка

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *