Украјина гори, са Русијом се не треба шалити: Бомбардована предграђа Кијева, уништени украјински тенкови, онеспособљен ПВО (ВИДЕО)

0

Што се тиче украјинске војске њихово РВ и ПВО практично више не постоји. Уништено је најмање 80-90% оперативних борбених система и летелица. Бајкрактари не лете. Ни да привире за разлику од Нагорно Карабаха. Украјинцима једино преостали ЛПРС са којим су засигурно оборили неколико руских хеликоптера.

Руске специјалне снаге (ССО) наводно успеле да направе подвиг о коме ће се тек причати, и заузму Гостомељ са све Кијевским аеродромом. За сада нема додатних информација. сем да је том приликом изгубљен најмање 1 хеликоптер Ка-52 “Алигатор”. Креће нови удар по Кијеву (ракете “Калибр” и ВКС), преносе Борбени ефективи.

У овом моменту два Су-25СМ3 у ниском прелету прешла преко западних предграђа Кијева, одмах затим се зачула јака детонација

Бројни извори наводе да је уништен велики број украјинског оружја.

Украјинска армија изгубила целу чету модернизованих тенкова Т-64 на Антоновском мосту /Херсон/. Руска армија надомак града.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Сниматељ: СпН ГРУ

На мађарско-украјинској граници примећена већа концентрација мађарских војних и полицијских снага.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *