Оружане снаге Русије добиле су наређење да нападну у свим правцима након одбијања Кијева да преговара

0

BELGOROD REGION, RUSSIA - FEBRUARY 24, 2022: A Russian military vehicle is seen near Oktyabrsky, Belgorod Region, southwest Russia. Early on 24 February, Russia's President Putin announced his decision to launch a special military operation after considering requests from the leaders of the Donetsk People's Republic and Lugansk People's Republic. Anton Vergun/TASS Россия. Белгородская область. Российские военнослужащие в районе поселка Октябрьский рядом с российско-украинской границей. Утром 24 февраля президент РФ Владимир Путин объявил, что в ответ на обращение руководителей Луганской и Донецкой народных республик он принял решение о проведении специальной военной операции. Антон Вергун/ТАСС

Након одбијања Украјине да преговара, руским оружаним снагама је наређено да развију офанзиву у свим правцима, рекао је портпарол руског Министарства одбране Игор Конашенков на брифингу у суботу, преноси ТАСС .

„Након што је украјинска страна напустила преговарачки процес, данас је свим јединицама наређено да развију офанзиву у свим правцима у складу са планом операције “, рекао је Конашенков.

Министарство одбране Руске Федерације позива народ Украјине да захтева од власти да повуку тешко наоружање из стамбених насеља.

 

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *