Први хрватски добровољци одлазе у Украјину

5

EPA/EFE/ GATIS INDREVICS HANDOUT

Први хрватски добровољци одлазе на ратиште у Украјину како би се борили на страни украјинске војске, преносе хрватски медији.

“Једна већа група добровољаца кроз неколико дана би се требала придружити украјинској војсци. Имају војно искуство од раније и пуни су морала и жеље да помогну украјинској војци”, јавља хрватски репортер Иван Чоркало.

Б92

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

  1. ха, ха … јееее прекретница рата, само нек пожуре да не сврате у какву биртију, неће их Роси и Чечени чекати толико дуго, жури им се кући, а драговољци су се ваљда опростили дома онако као камиказе некад

  2. сигурно су комплет “имунизовани” Фајзером тако да ће бити “дилема” да ли су пострадали од непријатељске или пријатељске ватре ха, ха …

  3. Потомци припадника усташке црне легије поново би да кољу и силују православне по Малорусији. Само, овог пута неће бити усташе тита да заустави Русе да не уђу у крватску…..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *