Не слушајте пропаганду: Сагледавајте чињенице и размишљајте сами

0

(Фото: Sputnik / Владимир Трефилов)

Русија никада више неће дозволити стратешко војно изненађење као 1941. године када су толико страдали.
Улазак ” НАТО у Украјину” скраћује могућност одговора на нуклеарни удар и ту је крај, Русија постаје Хирошима. А Хирошима је била ономад, памте је многи који данас осуђују Русију. Зато туку Украјину. Зато су узели Крим одакле контролишу прилаз морем. Русија је у Стратегију одбране унела ” Никада више стратешко изненађење”.
Рат на Косову и Метохији је била операција НАТО за ” Затварање Јужног крила Нато према Русији” и све што се ради ради се због окружења Русије за дан Д када ће је напасти.
Повеља УН постоји само на папиру. Од 1945. преко 150 ратова је вођено у Свету. Поредак заснован на повељи УН је згажен од стране САД и Немачке прво на Југославији 1991. чије границе нису заштићене већ су прекрајање и нове признаване. Потом су без реакције механизма колективне безбедности нападнуте заштићене Зоне УН Север и Југ (Кордун и Банија и Лика и Далмација). УН је ту првенствено нападнут, а не Крајина. То нико не подсећа. Затим је бомбардована Босна и Херцеговина у делу Републике Српске и Београд мафијашки уцењен бомбардовањем 1993. Потом је 1999. године извршена чиста агресија на СРЈ. Уследили су поново Ирак, Либија, Сирија……и низ локалних ратова, а заједничко свим јесте да негирају постојање поретка УН на који се сада позивају они који су га згазили. И ђаво се може позивати на Свето писмо за своје потребе.
Сада је уследио акт САМООДБРАНЕ Русије. Делотворне самоодбране од напада који непосредно следи и од којег каснија одбрана није могућа.
Управо по тој повељи УН, све и да она више постоји, а не постоји, рат у самоодбрани је дозвољен ( члан 51 Повеље) и то је још једна од обмана која се сервира позивањем на неповредивост суверенитета и територијалног интегритета. Тај принцип има своје изузетке које Повеља прописује. То нико не казује.
Овај рат је тзв. праведан рат. Уклања се хегемонизам приватне државе САД и Немачке и успоставља се Светски ред.
Адвокат Душан Братић
БОНУС ВИДЕО:

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *