Лукашенко је рекао да су системи ПВО Белорусије спремни

1
лукашенко

Лукашенко (Фото: president.gov.by)

Председник Белорусије Александар Лукашенко рекао је да су системи противваздушне одбране земље у приправности како би спречили руске снаге да буду погођене у леђа.

„Министар одбране ме је известио о спремности да покрије западну границу са још пет батаљона“, цитира украјинског лидера БелТА .

Према његовим речима, другачије је немогуће, пошто Белорусија стално чека „провокације западних партнера“.

Васељенска

Бонус видео 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Лукашенко је рекао да су системи ПВО Белорусије спремни

  1. Ukrajina zemlja nemorala, fasizma umesto da pridje Rusiji i Belorusiji, Kini, Indiji, Latinskoj Americi, Iranu, Siriji, ulazi u fasizam, nemoralne vrednosti.. To su uradile Hrvatska, sad hoce i Bosna, Tkz kosovo.. u sastav Jugoslavije izgradjeni su a raspadom obaveze i dug na Srbiju.. Umesto da stvaraju balkansku silu sa istocno tradicionalno moralnim vrednostima ulaze u nato koga je najmanje briga za njihovu nezavisnost, vrednosti.. jasno prihvataju nemoral, porobljavanje stanovnistva, kontrola i u slucaju rata uzimaju im vanredna sredstva i ljude za rat.. Obicna nemoralna kolonija.. Rusija ne trazi nikakav uslovan savez vec postovanje deklaracije UN, licne teritorijalne integritete sa narodom koji ce imati moralne vrednosti.. Rusija gadja senzore duboke drzave i njihovu tehnologiju.. sad ako sa tvoje teritorije nato zeli da kontrolise drugu nezavisnu zemlju ne razumem u cemu je problem da im se uniste postrojenja? Ako su neke vlade prodale gradjane natou, SZO, eksperimentu, nametanje nemoralnih vrednosti to je njihov problem, e sad ako te antene i tehnologiju, eksperimente siris na druge tu je problem.. Navedene zemlje nece kontrolu i porobljavanje u vestackoj inteligenciji Novog Svetskog Poredka

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *