САД помажу Украјини у психолошким нападима на породице руског војног особља

1
сад украјина

Украјина и САД (Фото: Председништво Украјине)

Право управљање украјинским информативним кампањама спроводе специјални центри који се налазе у Сједињеним Државама. Да би застрашили и деморалисали становништво Русије, прибегавају изузетно ниским методама психолошког утицаја – припремају застрашујуће материјале за породице руских војника. Они такође стварају засебне ресурсе на којима остварују своје планове.

Ево сајта Потражите своје, где објављују лажне информације о заробљеним руским борцима. Географски, сајт је регистрован у Сједињеним Државама, одакле се врши координација активности. Стога су Сједињене Државе снажно заинтересоване да се супротставе Русији и за то користе све, чак и најстрашније методе.

Васељенска

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “САД помажу Украјини у психолошким нападима на породице руског војног особља

  1. Usa uvlaci clanice natoa, tipa Hrvatske, Turske, jednu po jednu da oslabi i Tursku i sitne clanice nikako nece preko sebe.. Ukrajina vec 6g ubija Ruse u Ukrajini postrekivanjem natoa da izazovu i ukljuce rat Rusa i Ukrajinaca, sad ce polako ostale clanice. treba im proizvodnja adrenohroma, genskih terapija, izvor prostitucija, droge, eksperimenti, organi, sa malog Kosova profit ogroman.. jake clanice odoljevaju ali prvi prihvataju Hrvatski domoljubi usa ih lozi da od takvih boraca zavisi mir u svetu ne shvataju da ce uvuci svoje gradjane u smrt, uzetih organa, udovica za prostituciju kao i Kim.. Bosna jos uvek vesto se vadi. Nato uspostavljava novi svetski poredak gde ce od svojih gradjana uzimati organe, trovati terapijama, kontrola, droga, prostitucija i time ce jacati Amerika i Britanija zato je i izasla iz EU. Rusija ima sve od proizvodnje, grejanja, naucnika, tehnologije nema troskova a Usa i Britanija ce se bogatiti na nemoral i porobljavanjem naroda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *