Руска војска је ударила по објектима СБУ, одакле су вршени информациони напади на Русију

0
сајбер напади

(фото:Пиксабеј)

Руска војска извела је прецизан удар на објекте СБУ и 72. главни центар за психолошке операције у Кијеву, рекао је портпарол руског Министарства одбране генерал-мајор Игор Конашенков.

Због велике цензуре на друштвеним мрежама и нападима на наш сајт, све најновије вести можете пратити на нашем Телеграм каналу

„У циљу сузбијања информационих напада на Русију, у граду Кијеву су високопрецизним оружјем гађани технолошки објекти Службе безбедности Украјине и 72. главног центра за психолошке операције“, наводи се у саопштењу руског војног ресора.

Према речима Конашенкова, услед штрајка је онемогућена емисиона опрема ТВ торња. Оштећења на стамбеним објектима није било.

Минисгарство одбране је  1. марта упозорило на ударе по овим циљевима  како би се спречили информациони напади на Русију.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Одељење је позвало све који живе у близини релејних чворова у Кијеву, као и Украјинце које привлаче националисти да изврше провокације против Русије, да напусте своје домове.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *