Путин: Задаци руске специјалне операције у Украјини биће завршени

1
владимир путин

Владимир Путин (Фото: РИА Новости / Алексей Никольский)

Председник Русије Владимир Путин рекао је да ће задаци специјалне војне операције, која се тренутно спроводи на територији Украјине, бити завршени, пренела је прес-служба Кремља.

“Током телефонског разговора са француским председником Емануелом Макроном, руски председник Владимир Путин рекао је да ће задаци специјалне војне операције Руске Федерације у Украјини у сваком случају бити испуњени”, наводи се у саопштењу Кремља а преноси РИА НОВОСТИ.

Васељенка

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Путин: Задаци руске специјалне операције у Украјини биће завршени

  1. U Ukrajini se ne bore Ukrajinci sa Rusijom, vec strani placenici i ove zemlje sto nato tera da idu.. pominje se i Hrvatska i ostale zemlje gde im krv nije tako strano i strasno.. tamo pljackaju, ubijaju, siluju i umislili neki domoljubski rat.. Ukrajinci narod beze od njih, izbeglice, zena, deca, Rusi ne gadjaju civile idu pesadijom i oklopnim vozilima i meta su im vojna, medicinske laboratorije, elektrane zbog atomske.. Nato se i spremao da preko Ukrajine prebaci svoju tehnologiju i atomsku.. Tako da se tamo vodi borba izmedju Rusa i vojnika koje salje nato po sporazumima svojih clanica u Ukrajinskoj uniformi.. sve je pozadina, nesto veliko za svet se desavalo u Ukrajini, pogodna za istok i zapad, sredina i super kontrola zitelja planete.. onaj ko se prodao natou, salje svoje vojnike da se uspostavi novi svedski poredak i primanje terapije vakcina i svi u vestackoj inteligenciji-sve o nama, sta imamo, koliko trosimo, ko su nam rodjaci, gde radimo, gde se setamo, koliko spavamo, sta mislimo i sta treba da razmisljamo, koliko dece mozemo posto navodno deca truju planetu, kad umiremo i dokle i kako cemo ziveti. Jel nesto tu Rusija i Belorusija grese sto ne zele tako nesto???????

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *