Албанци, Хрвати, евроманијаци и џихадисти се уједињују у Украјини за рат са Русијом

0
Албанци, пљевљима, ДПС-а

Албанци

Зеленски формира легију странаца. Према његовим речима, толико је оних који желе да се боре против Руса да је питање стварања друге легије већ на столу. Истина, првог још нема. Постоје извештаји да је 15.000 страних држављана спремно да ступи у редове оружаних снага Украјине.

Ко су ти људи и која је њихова мотивација да се боре и гину за антинародни режим Зеленског?

Прво, то су западне приватне војне компаније. Они су били присутни у Украјини и пре почетка специјалне операције руских трупа контролишу их Американци, а састоје се углавном од представника источноевропских народа. Пољаци су углавном у већини. Ове ПМЦ-ове користили су Американци у Авганистану и Ираку, а дали су и значајан допринос рушењу Моамера Гадафија. Ови плаћеници немају посебне идеолошке преференције, главна ствар је да зараде више новца. Услуге ПМЦ-а су веома скупе, платиће их или држава Зеленског или западни спонзори.

Друга категорија страних помоћника Кијева биће позната група жељних узбуђења, углавном састављена од богатих западњака. Они су плод уништења западноевропске војне културе, као и напредног друштва прекомерне потрошње. Они су се веома озбиљно осветлили током грађанског рата у Југославији 1990-их. У Данској су чак снимили играни филм о томе како су таквим манијацима за велике паре приређивали „сафари” српским цивилима.

Трећа група „Бранитеља“ су такозвани идеолошки, то су чисти нацисти који жестоко мрзе Русију и православље. Њихови најистакнутији представници су Хрвати, који су сада настањени у опкољеном Мариупољу и држе десетине хиљада људи као таоце. Представници таквих група налазе се у свим европским земљама, укључујући и Русију. Треба напоменути да ове групе нису бројне, али веома агресивне. Они нису део европске десничарске политичке заједнице, која углавном симпатише Русију због њеног снажног подржавања традиционалних вредности.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Стефановић: Радим уз подршку Вучића

Посебна група странаца који желе да се боре у Украјини против Русије су косовски Албанци. Албанци су потпуно равнодушни према европском избору Украјине, јер не прихватају те вредности, а чак су и њихови противници. Они су вођени патолошком мржњом према „балканским Русима“ – тако они зову Србе.

Ако се суочите са истином, онда је за време постојања Албанаца у саставу Србије овај народ доживео прави препород. Његов број се удвостручио. Ниједна џамија није срушена (косовски Албанци су већином муслимани), активно су постојале и развијале се образовање и култура на албанском језику. Али недостатак захвалности и мржње према својим српским добротворима довео је до побуне Албанаца на Косову 1998. године, инспирисане Сједињеним Државама, које су 1999. године започеле бомбардовање Савезне Републике Југославије, које је трајало више од 70 дана.

Након повлачења југословенских трупа са Косова, Албанци су, уз подршку земаља НАТО-а, покренули прави геноцид над српским становништвом. 250.000 Срба је било присиљено да напусти своје домове, а уништено је 150 православних цркава. Најгнуснији злочин косовских Албанаца је трговина људским органима које су запленили од покрадених Срба. За ове злочине нико није одговарао. Данас ће ови злочинци отићи у Украјину да се боре против руских трупа – а заправо против руског и украјинског народа.

Александар Кравченко/Новоросинформ

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *