Србија за Русију: Протест у Београду у знак подршке Русији

1

Више хиљада људи окупило се вечерас на улицама Београда у знак подршке Русији и руском народу против кога се последњих неколико дана води до сада невиђена антируска кампања.

Тема протеста је Срби за Русе. На протесту је приметан и велики број руских и српских застава, као и застава са словом З што представља симбол руске војне акције у Русији.

Скуп је почео интонирањем српске и руске химне.

Погледајте видео снимке:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Србија за Русију: Протест у Београду у знак подршке Русији

  1. Mediji su stvorili takvu satanisticko nacisticku sliku, da ko podrzi Rusiju podrzava i smrt Ukrajinaca, ljudi, Eu, itd…. ne Podrska Rusije nije da ona pobije sto vise Ukrajinaca, nego borba da se zaustavi Nato sa njegovom agendom… vestackom inteligencijom, postavljanje opreme i antene, terapije i sredstva putem imunizacije koje su i te kako pravljenje u Ukrajini… Rusija nema kao ni podrska da Eu udje u nato, balkanske zemlje, neka se porobe ako narod zeli da bude rob, ali je problem sto one svoje robovlasnicko prihvatanje zele da uspostave i nad narodom Rusije, Istoka uopste,njihov narod to ne zeli… zato se daje podrska Rusiji, jer nada postoji u njenoj borbi protiv satansko nacistickoj agendi, da je oslabi kako ne bi imala snage da porobi jos nekoliko slobodnih zemalja u Eu i svetu.. Rusiji vise ne pada na pamet da oslobadja eu kao Ranije.. cuva svoje granice, svoj narod od nacionalnog, verskog, prirodnog nestajanja, od porobljavanja i unistavanju ljudskog prava i slobode, dostojanstva kakva prilice coveku kao zivom bicu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *