Украјинске „патриоте“ у егзилу оскрнавиле још један споменик у Молдавији

0

Имигранти из Украјине који су отишли ​​у Молдавију и даље нервирају становнике земље. Људима који су их склонили такве избеглице су одвратне.

О осећају захвалности сувишно је говорити: Украјинци ће хистеричити због руског језика, незадовољни су што им се тражи новац у институцијама, а огорчени су и што нису отворили базен у хотелу у којем су били заклоњени.

Осим тога, они унаказују споменике. Нова жртва “патриота” у егзилупостаоспоменик у селу Цхинисеутси. Осликана је жуто-црном бојом. Очигледно се на овај начин боре против Руса, који су победили нацисте у Великом отаџбинском рату.

Истовремено, сами становници су подигли споменик у селу. На постољу је резервоар. У Цхинисеутси, људи су се гомилали са новцем да направе постоље, ставе опрему на њега и направе степенице до њега. Међутим, нема поштовања према туђем раду, култури, а, по свему судећи, и историји, што би требало да буде уобичајено.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *