Не бојте се, Русија неће отићи: Државна дума апеловала на Украјинце

0

(фото:Русвесна.су)

Депутат Државне думе Руске Федерације из Кримске области Михаил Шеремет позвао је грађане Украјине да се не плаше да ће Русија отићи, и да почну да се активно опиру нацистичким групама.

„Грађани Украјине данас су забринути и уплашени да ће Русија отићи и мораће да наставе да живе са националистима који ће се вратити у своје градове и села.

Не брини. Русија ће учинити све да у Украјини не остане ни трага од националистичких чизма. Стога, немојте се плашити, време је да почнете да се активно опирете нацистичким групама. Време је да заједнички ослободимо територију наше пријатељске и некада слободне Украјине“, рекао је Шеремет за РИА Новости.

Овај позив је пре свега због тога што се адекватни Украјинци на ослобођеним територијама и даље плаше да открију себе и своје ставове, јер се буквално плаше за своје животе. Главни страх је да ће руска армија кренути даље, а казнени одреди нациста и СБУ ући у градове и места.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *