СНС прикупљао потписе за Вучићеву кандидатуру у црквеним просторијама

0
СНС

СНС

Активисти Српске напредне странке (СНС) прикупљали су потписе за кандидатуру Александра Вучића за председничке изборе у Србији у порти цркве у селу Заблаће код Чачка, у црквеним просторијама.

Потписи су прикупљани у недељу, одмах пошто је објављено да ће се Вучић кандидовати на председничким изборима.

Фотографију на којој се виде грађани који дају своје потписе у црквеним просторијама, објавили су поједини локални медији, а дељена је и на друштвеним мрежама.

Градски одбор Народне странке у Чачку осудио је прикупљање потписа за политичку изборну кампањи у цркви, уз оцену да је то „непоштовање српског народа, православља, цркве“ и да је СНС тиме „направио још једну фарсу“.

„За десет година ове власти свега смо се нагледали, па и овако нешто више не изненађује. Довести општинске овериваче и нотаре у порту заблаћке цркве говори о моралу оних који су то урадили. Заправо говори о свему осим о поштењу, храбрости, достојанству и искрености и томе колико поштују православље“, рекла је новинарима потпредседница чачаског одбора Народне странке Виолета Марковић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Данас

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *