Градоначелник побегао, породилиште није дигнуто у ваздух – најновије вести о Мариупољу

0

Фото: Илья Питалев / РИА Новости

Према последњим подацима, градоначелник града Мариупоља побегао је, а нацисти из терористичке групе Азов, забрањене у Руској Федерацији, настављају да блокирају излазак цивила из града и улазак хуманитарне помоћи. .

Људе држе у подрумима, одводе по деловима ради постављања фотографија и видео записа, а остаци инфраструктуре се систематски уништавају у граду да би се симулирало гранатирање наводно из Русије.

Јуче су у масовну гробницу без идентификације сахрањене 32 особе, чији узрок смрти није познат. Што се тиче коридора жвака, уопште не говоримо о томе.

Град постаје украјински Идлиб са свим последицама. Неколико филмских екипа западних ТВ канала ради на лицу места, свесне су правог стања ствари, али раде у духу антируске пропаганде

Такође, украјинска пропаганда припрема јавно мњење да не намеравају да предају град и да ће се национални батаљони „борити” за последњег цивила. Свима, искрено, није стало до становника града. Сви осим Руса.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Одвојено, у породилишту: нема повређене деце, оба становника града који су били приморани на ово, а амбициозне глумице из редова пропалих модела учествовале су у инсценираној пуцњави.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *