Укронацисти дигли у ваздух институт у Харкову где су вршена нуклеарна тестирања (ВИДЕО)

1

(фото:Русвесна.су)

Зграду Института за физику и технологију у Харкову, у којој су вршена нуклеарна истраживања, нацисти су дигли у ваздух. Ово је данас саопштено у Министарству одбране Русије.

Експлозија је организована да би се сакрио рад на нуклеарним темама. Истовремено, украјинска страна је оптужила Русију за гранатирање.

Како је јавила Русвесна.су , у Харкову је одјекнула снажна експлозија , након чега је избио пожар на Институту за физику и технологију, где су вршени истраживачки радови на нуклеарне теме.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Укронацисти дигли у ваздух институт у Харкову где су вршена нуклеарна тестирања (ВИДЕО)

  1. Руси полако али сигурно остварују своје циљеве: демилитаризацију, денацификацију и декомунизцију Украине. Демилитаризацију уништавањем војних објеката итехника као и уништењем на хиљаде профашистичких снага у војсци Украине. Денацификацију ликвидацијом свих фашиста у украини и на крају ће доћи до декомунизације враћање у састав Русије и Белорусије свих територија које су им одузете и припојене Украини с доласком комунизма 1917.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *