Специјална операција која ће променити свет: Русија да није сигурна у победу не би улазила у рат

0

Рат у Украјини није почео пре 15 дана, рат у Украјини нису започели Руси, сукоби у Украјини започели су пре 8 година на Евромајдану. Режисер сукоба управо је Запад, Руси су се, можда и прекасно укључили са својом специјалном операцијом и то само из разлога да заштите руски народ и да одбране своје територије!

Гости нове емисије Васељенске били су Душан Ковач и Горан Игић, изузетни познаваоци и руске историје, без које би се тешко могли разумети данашњи догађаји, али и тренутних прилика и односа Русије, Украјине, Запада.

О стварању украјинске нације, као део западног инжињеринга говорио је Душан Ковачев, правећи условну паралелу са Хрватима, али и данашњим покушајима наших комшија да од српског народа у Војводини направе још једну у низу нових нација – Војвођане.

О Вучићевом потезу осуде „руске агресије“ у УН, али и не увођењу санкција Русији од стране Србије, али и о споразумима са НАТО-ом које је наш режим потписао, тачније СОФУ и ИПАП споразуме и да ли ћемо испуњавајући те споразуме према бити у ситуацији да индиректно чинимо антуруске потезе, причао је Горан Игић.

О потенцијалном исходу, колико ће све то утицати на нас, погледајте у целој емисији.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Аутор и водитељ: Весна Веизовић

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *