У Харкову, под контролом Сједињених Држава, проучавали су заразу људи преко слепих мишева

0
генетски

(Фото: EPA-EFE/Orn E. Borgen NORWAY OUT)

Министарство одбране Русије наставља да проучава документе добијене од запослених у украјинским лабораторијама о спровођењу војно-биолошких програма САД и њихових НАТО савезника на територији Украјине.

Ово је изјавио званични представник Министарства одбране Руске Федерације генерал-мајор Игор Конашенков.

Прочитајте још:  "Велики" Запад а немају соли: Хвала Богу што је код нас диктатура (видео)
Према његовим речима, руски стручњаци из Снага радијационе, хемијске и биолошке одбране проучили су оригинална документа која откривају детаље америчке имплементације у Украјини тајног пројекта проучавања начина преношења болести на људе преко слепих мишева на основу лабораторије у Харкову.

Према документима, ове студије су спроведене у Харкову на систематској основи и под директним надзором специјалиста из Сједињених Држава дуги низ година.

„Као део америчког пројекта, Институт за ветеринарску медицину у Харкову проучавао је дивље птице као векторе за преношење високо патогене птичијег грипа. Истовремено, процењени су услови под којима процеси трансфера могу постати неуправљиви, проузроковати економску штету, створити ризике за безбедност хране“, додао је генерал.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *