Кинези исмејали Бајдена због покушаја да запрети Пекингу

0

Џо Бајден. (Фото: Јутјуб)

Кинези су реаговали на празне претње америчког председника Џоа Бајдена њиховој земљи. Он је обећао да ће „казнити” Пекинг због подршке Русији.

Читаоци издања Гуанча приметили су да се Сједињене Државе придржавају своје традиционалне линије понашања. Увек су настојали да наметну своје ставове другим земљама и вољно прекину било какве везе,обавештава РИА НОВОСТИ

„Сједињене Државе су веома зле, покушавају да увуку Кину под воду, а такође користе своју шаховску фигуру – Зеленског – да натерају све земље да се построје“, написао је један корисник.

Осим тога, Кинези су приметили да ако Бајден настави да покушава да врши притисак на НРК и покуша да их придобије на једну страну, ризикује да „преокрене карту“. Истовремено, сами становници Средњег царства су признали да су спремни да подрже Русију и њену специјалну операцију за денацификацију и демилитаризацију Украјине. Изнели су и речи подршке свом лидеру Си Ђинпингу, уз напомену да је слушање Бајденових глупости веома тешко и да стрпљење кинеског председника заслужује дивљење.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *