Небензја: Оповргните биолабораторије, изнели смо чињенице

0

(Фото ТанјугАП)

Руска специјална операција у Украјини откриће још ружних чињеница попут оне о америчкој војно-биолошкој активности на постсовјетском простору, изјавио је данас стални представник Русије при Уједињеним нацијама Василиј Небензја.

„Запад савршено добро разуме да, како се борбена дејства настављају и потенцијал украјинске војске смањује, позиције кијевских власти ће слабити, али оне желе да задрже те позиције по сваку цену. Друго, они савршено добро разумеју да ће, ако и када се остваре циљеви специјалне војне операције, испливати на површину многе ружне чињенице, које су до сада чуване у тајности, не само о војно-биолошким активностима, већ и о многим другим стварима”, рекао је он у интервјуу за телевизију Росиа-1, пренео је ТАС С.

Према речима руског дипломате, смешно је покушавати негирање америчке војно-биолошке активности у Украјини говорећи да Уједињене нације то не потврђују.

Прочитајте још:  Неколико руских ратних бродова напустило је Крим и упутило се ка Одеси.

„То је смешно јер војно-биолошки развој… је тајна а приори. Они који се баве таквим активностима никада никоме не подносе извештаје о томе, укључујући и Сједињене Америчке Државе”, објаснио је он.

Он је позвао западне нације и Украјину да престану да неосновано оптужују Москву за пропаганду.

Према његовим речима, ако тврде да информације Русије нису тачне, требало би да пруже доказе за своје тврдње, преноси Танјуг.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Ако можете да оповргнете ово што смо изнели, урадите то. Али, престаните да нас оптужујете без икаквих основа да се упуштамо у пропаганду, јер смо изнели конкретне чињенице”, нагласио је Небензја.

Политика

Бонус видео:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *