Мир и стабилност: За мање од 24 сата шест смрти у Србији

0
силовања, бежанијској, дунава

(фото:Илустрација)

У понедељак поподне Милош И. (32) из села Кусадак код Смедеревске Паланке убио је родитеље Гордану (62) и Андреја (72) у њиховој породичној кући. Синоћ у Рипњу, у породичној кући, нађено беживотно тело Милана М. (96), а 100 метара иза куће и беживотно тело његовог сина, Момчила М. (48). Јутрос око девет сати у породичној кући у нишком насељу Пантелеј пронађен је мртав старији брачни пар.

Син убио родитеље у породичној кући

У понедељак поподне Милош И. (32) из села Кусадак код Смедеревске Паланке убио је своје родитеље Гордану (62) и Андреја (72) у њиховој породичној кући.

Како су навели медији, М. И. је мајци пуцао у главу из пушке, док је оца погодио у стомак, након чега се предао.

Син, који је убио родитеље, како сазнајемо, нема пријаве за насиље, али је пре неколико година против њега подношена пријава за дрогу. Оружје из ког је пуцао у родитеље је легално и регистровано је на оца А. И.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Иначе, ова породица важила је за једну од најугледнијих у Кусатку, селу покрај Смедеревске Паланке, будући да је деда убице био власник једне од најпознатијих кусадачких кафана.

У Рипњу пронађена тела оца и сина

У понедељак увече у Рипњу, у породичној кући, нађено је беживотно тело Милана М. (96), а само 100 метара иза куће, на ливади, пола сата касније, нађено је и беживотно тело његовог сина, Момчила М. (48), који се, према првим информацијама, убио из пиштоља.

На телу Милана М. нема трагова насилне смрти. Обавештено је Више јавно тужилаштво у Београду, а у оба случаја биће извршена обдукција.

Прочитајте још:  Украјински медији: Русија наговорила Србију да не учествује на Кримској платформи

Муж и жена нађени мртви у кући у Нишу

Старији брачни пар пронађен је мртав јутрос око девет сати у својој породичној кући у нишком насељу Пантелеј. Полицију и Хитну помоћ алармирале су комшије којима је било сумњиво што се старци од петка нису појављивали у дворишту.

Директно.рс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *