Становници Јужне Кореје тражили да САД затворе све биолошке лабораторије у земљи

0

(Фото: https://asd.news)

У Јужној Кореји становништво се противи раду америчких лабораторија у њиховој земљи. Ишли су на протесте тражећи затварање свих војних истраживачких центара у Сједињеним Државама.

Прочитајте још:  У Америци влада атмосфера страха – Спрема се „Патриот акт 2“ (ВИДЕО)
Овакав развој догађаја био је реакција на чињеницу да је специјална операција за денацификацију демилитаризације Украјине расветлила рад америчких биолошких лабораторија на територији „трга“.

У граду Бусану 21. марта одржан је скуп на којем је учествовало више од 200 невладиних организација. Њени учесници су тражили да америчка војска затвори све своје лабораторије.

„Америчка војска у Републици Кореји игнорисала је јужнокорејске законе, тајно транспортовала високо токсичне и штетне супстанце у земљу без икаквих процедура декларације и спроводила биохемијске експерименте који су угрожавали живот, здравље и безбедност људи; Биохемијске лабораторије у Сједињеним Државама наставиле су да спроводе активности на унапређењу способности вођења бактеријског рата, само да би оствариле интересе Сједињених Држава, који су извор несреће за земљу домаћина“, рекли су.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *