Русија открила шему кретања биоматеријала из америчких лабораторија у Украјини

0

(фото:Телеграм)

Руско Министарство одбране открило је шему за кретање биоматеријала из америчких лабораторија у Украјини широм света. Финансирање војно-биолошких активности омогућило је Сједињеним Државама и њиховим савезницима да извезу најмање 16.000 биолошких узорака из Украјине.

Тако, у складу са пројектом УП-8 у Лавову, Харкову, Одеси и Кијеву, узети су узорци крви од 4.000 војника на антитела на хантавирусе и 400 на присуство антитела на вирус кримско-конго грознице.

Прочитајте још:  На Балкану се спрема нови антируски ован који ће заменити украјинског
Овако обиман скрининг природног имунитета становништва вероватно је спроведен у циљу селекције биолошких агенаса који су најопаснији за становништво одређеног региона.

Анализа документације показује да су у иностранство извезени не само узорци ткива и серума људске крви, већ и опасни патогени, као и њихови преносиоци. Тако је више од 10.000 узорака послато у Лугар центар у Грузији. Међу примаоцима су и: референтне лабораторије у Великој Британији, Лофлер институт у Немачкој.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *