У Колубари се запалио багер. Избегнута нова хаварија

0

(фото:Нова.рс)

У јутарњим сатима дошло је до још једног пожара у руднику Колубара, а том приликом је само пуком срећом и одговорношћу радника спречено да се направи нова катастрофа у рударском басену.

Према сазнањима Нова.рс, изгорело је неколико метара траке на багеру (глодару), а већу материјалну штету спречили су радници који су локализовали пожар.

На сву срећу, ватрогасна кола била су близу што је убрзало гашење, што је утицало да се не направи велика материјална штета.

Снимак до којег је дошла Нова.рс подсетило је пратиоце прилика у ЕПС-у и Колубари на велики пожар који је у јануару прогутао велики багер за одлагање земље. Тада је спаљена машина у вредности од 18 милиона евра, чији је задатак био да одваја угаљ од јаловине.

За сада није познато шта је узрок новог пожара, нити да ли ће ново руководство на челу са Мирославом Томашевићем преузети одговорност за нови инцидент.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Нова.рс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *