Британски медији имају доказе о умешаности Хантера Бајдена у финансирање биолабораторија?

1

AP Photo / Pablo Martinez Monsivais

Британски „Дејли мејл“ дошао је у посед електронске поште која доказује да је син америчког председника Хантер Бајден заиста могао да учествује у финансирању америчке компаније специјализоване за истраживање смртоносних патогена у Украјини.

Подсетимо, Министарство одбране Русије раније је открило да су Сједињене Америчке Државе потрошиле више од 200 милиона долара на рад биолошких лабораторија у Украјини, а које су учествовале у америчком војно-биолошком програму и бавиле се, између осталог, узрочницима куге и антракса. На територији Украјине формирана је мрежа од више од 30 биолошких лабораторија које су радиле у интересу Пентагона.

Неке од њих је финансирао и син председника САД Хантер Бајден.

„Електронска пошта са Хантеровог ноутбука показује да је он помогао да се обезбеде милиони долара за финансирање рада Metabiota, компаније коју је ангажовало Министарство одбране, специјализоване за истраживање болести које изазивају пандемије и које могу бити искоришћене као биолошко оружје “, наводи „Дејли мејл“.

Прочитајте још:  Марковић позвао Амфилохија на разговоре на експертском нивоу

Према подацима британског дневника, Хантер је представио ту компанију гасном предузећу „Буризма“ за потребе „научног пројекта“ уз учешће биолабораторија високог нивоа биозаштите у Украјини.

Иако је Metabiota наводно компанија која се бави медицинским подацима, њен потпредседник је послао Хантеру 2014. године писмо у којем је описао како би они могли да „учврсте културну и економску независност Украјине од Русије“, наводи лист, прилажући фотографије електронских писама.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Електронска пошта и подаци одбрамбеног уговора верификованог од стране Дејли мејла сугеришу да је Хантер имао важну улогу у томе да осигура да Metabiota може да спроводи своја истраживања патогена на удаљености од неколико стотина миља од граница са Русијом“, наводи се у чланку.

Наводи се да је Metabiota радила у Украјини преко компаније Black & Veatch (B&V) која је имала тесне везе са војним обавештајним службама, која је подигла у Украјини лабораторије где су се анализирале смртоносне болести и биолошко оружје.

Хантер је са своје стране са колегама из инвестиционог фонда Rosemont Seneca Technology Partners (RSTP) обезбедио финансирање за компаније, међу којима је Metabiota која је добила 500. 000 долара.

Спутњик

Бонус видео:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Британски медији имају доказе о умешаности Хантера Бајдена у финансирање биолабораторија?

  1. Valjda svi vide da zemlje zapada su vecinom okupatorske kroz svoju istoriju, nastrojene nacizmom, gde se narod tretira kao rob i polako se tone u satanizam gde svoje vlade porobljavaju gradjane..Istok im sve, ujedinjeni u trgovini postujuci teritorijalni integritet, telesni i fizicki integritet svojih gradjana uz medjusobnu saradnju zapad je gotov, tj nacizam koji vlada 1000 god od odvajanja katolicke crkve koje je pored evropsko kulturnih i tradicionalno prijateljskih zemalja istoka sprovodila rat, patnju, ugnjetavanje, ne postujuci medjunarodno pravo, povelje, deklaracije, integritet svojih gradjana, sa jedinim merama pretnje, uslove, sankcijama…to je zapad, ne mari za svoje gradjane.Bioinzinjering, cipovanje, digitalna valuta, nove vrednosti koliko su samo pricali, ali istok ne zeli to..polako se i Turska okrece tradicionalnosti postujuci prirodno Bogom danom pravo..zapad je na sve nacine pokusavao, verski, ekonomski, nacionalno, politicki da zavadi narode i porobi gradjane..ovo nema veze, te razlike na istoku nepostoje, niti im treba porobljavanje niti drugima zele, niti digitalne valute, bioinzinjering i slucno..nastavice tradicionalno kao i do sada. Srbija, Bosna,Madjarska odupiru se od tih satanskih vrednosti..dolar puca, novac, jedino zigosanje i porobljavanje spasava a gradjani ce polako platiti robovsku cenu..onda ce se videti ajde nato i navijanje, kad na klik dugmeta kontrolisu telo, misli, dusu, gladni, smrzavanje..nece imati clanice goriva ni za civilne usluge a kamo li vojne..Dok ce na istoku normalno ljudi ziveti i raditi..Ne dajte se Srbijo, Madjarsko, Bosno ako mogu Vasa braca, kolege u miru da zive i postujuci jedni druge mozemo i mi, ne dajte da vas iskoriste..za sve ove ratove jel imate slobodu? i dalje placate skupo sve, zaradjujete za troskove, svaka borba medjusobna je borba za vece ropstvo nacizma i zapada..zajednicki neprijatelj je satanizam, e protiv toga moramo..ziveli svi gradjani sveta slobodni, da kazu ko su bez stidjenja, nacionalnost, veru, boju koze, pripadnost postujuci se i trgujuci medjusobno na svojoj, prijateljskoj teritoriji i svojom valutom

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *