Ивица Дачић: Нисам русофил и не мрзим САД

1
Ивица Дачић

Ивица Дачић. (Фото: Јутјуб)

Носилац изборне листе коалиције око Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић изјавио је да није русофил и да не мрзи Америку већ да “једино” воли Србију и оне који је штите и поштују.

„Не интересује ме ни Исток ни Запад него Србија. Једино волим Србију и оне који нас штите и поштују и зато нећемо да уводимо санкције Русији. Ако Русија брани да Косово удје у УН, увођење санкција било би политичко самоубиство“, рекао је Дачић на предизборном скупу те коалиције у Јагодини.

Додао је да је поносан што је на челу „челичне“ коалиције са Јединственом Србијом која како је подсетио, траје 14 година.

„Наша коалиција заснована је на заједничком циљу да Србија буде јака, социјално праведна, да се земља води на прави начин. У условима кризе важно је ко држи кормило. Ми гарантујемо мир, стабилност, сигурност и заштиту националних и државних интереса“, рекао је Дачић.

Прочитајте још:  Британија и САД напале главни град Јемена
Поновио је да “нема признања” независности Косова и чланства Србије у НАТО.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Већ 18 држава је повукло признање Косова а биће их сигурно још толико. Нећемо у НАТО, ми смо рушили НАТО. Наша војска је једина у свету срушила ‘невидиљиви” Ф-117 а Хрвати не могу ни дрон да сруше”, казао је лидер социјалиста.

Бета

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Ивица Дачић: Нисам русофил и не мрзим САД

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *