Нацистички полицајци пуцају у аутомобиле са људима на периферији Запорожја

0
купјанск плаћеници

купјанск(фото:Новоросинформ)

Група полицајаца и тероброниста је 17. и 21. марта без објашњења оборила аутомобиле цивила који су покушавали да напусте Запорожје Никопољском магистралом.

Пет невиних људи је погинуло, а троје је повређено.

„Данас знам за 37 случајева убијања цивила у Запорожју“, рекао је раније Владимир Рогов, члан Главног савета Војно-цивилне управе Запорошке области, учесник Антимајдана 2014.

Како је објавила Руска весна , руска армија већ уништава утврђене положаје Оружаних снага Украјине у Запорошкој области, а логика догађаја је таква да је по изласку на западне границе ДНР (бивша Доњецка област) неопходно за решавање питања са севером Запорошке области (његов јужни део је, подсећамо, под контролом Оружаних снага РФ).

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Кијев нема ресурсе за фронталне нападе које тражи Запад
Градске власти не само да за све ово време нису организовале евакуацију оних који су желели да напусте град, већ, као што видимо, ометају овај процес, вероватно рачунајући на живи штит од грађана, што је и учињено. у Мариупољу.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *