Министарство одбране Русије о украјинским биолабораторијама

0

(фото:Илустрација)

Министарство одбране Русије наставља да проучава документе добијене од запослених у украјинским биолошким лабораторијама о тајним војно-биолошким активностима Сједињених Држава у Украјини. Ово је на брифингу саопштио званични представник ресора генерал-мајор Игор Конашенков.

„Као резултат проучавања нових материјала од стране руских стручњака трупа радијационе, хемијске и биолошке заштите, идентификовани су конкретни званичници који су учествовали у стварању компоненти биолошког оружја.

Реч је о шефовима одељења и запосленима у Министарству одбране САД, као и о његовим главним компанијама извођачима радова. Како показују текуће новинарске истраге у западној штампи, ове кампање су директно повезане са сином актуелног председника САД Хантером Бајденом.

Као резултат специјалне војне операције, обустављена су истраживања у низу украјинских биолошких лабораторија, у којима се, по налогу Пентагона, радило са сојевима узрочника посебно опасних инфекција.

Истовремено, један број докумената добијених из ових лабораторија сведочи о прикривању идентитета испитаника и озбиљном ризику по њихове животе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Од посебног интереса су документи који сведоче о плановима кијевског режима да користи беспилотне летелице способне да носе и распршују смртоносне супстанце.

Откривене чињенице доказују да је кијевски режим озбиљно разматрао могућност употребе биолошког оружја против становништва Донбаса и Руске Федерације.

О резултатима анализе примљених докумената и откривеним чињеницама ћемо

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *