Вучићев блам стигао до шпанске ТВ: „Председник Србије поздравља никога“

0

(фото:Ало)

Председник Србије и СНС Александар Вучић добија међународну пажњу – стандардно, не по добру. Шпанска телевизија исмевала је његов потез махања непостојећим људима из воза. Александар Вучић и премијер Мађарске Виктор Орбан возили су се брзим возом названим „Соко“ одмах по отварању међународне пруге Београд – Будимпешта.

Том приликом, Вучић се претварао да на спољној страни постоји група окупљених грађана којима маше – док у реалности, маше у празно, баш као што је то чинио и раније.

Овај бизаран потез није промакао ни страним медијима који су га исмевали у програму.

Вучић је тако постао звезда шпанске телевизије, а водитељка која је водила програм подсмевала се његовој суманутој политичкој манипулацији.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Поред Вучића и Орбана, путовали су и премијерка Ана Брнабић, министри Александар Вулин, Томислав Момировић, Маја Гојковић, Синиша Мали, председник покрајинске владе Игор Мировић, градоначелник Београда, Зоран Радоичић, заменик градоначелника Београда Горан Весић, као и руски амбасадор у Србији Александар Боцан-Харченко.

Изградња деонице пруге од Београда до Новог Сада почела је крајем 2017. године, за возове брзине 200 километара на сат, а коштала је око 935 милиона долара.

Нова.рс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *