Чује ли ово Дритан: Мило одредио циљеве нове владе!

0
Дритан Абазовић, кочнице

Дритан Абазовић (Фото: Јутјуб)

Председник Црне Горе Мило Ђукановић примио је амбасадора Аустрије у Црној Гори Карла Милера са којим је разговарао о билатералним односима две државе и европској перспективи региона у контексту актуелних прилика.

Како су саопштили из Кабинета, Ђукановић је уз захвалност за подршку Црној Гори током пандемије, исказао интерес за обнову и поспешивање интересовања инвеститора из Аустрије које је у једном периоду било изузетно високо. На линији очекивања брзог избора нове владе чији ће кључни приоритет бити и повратак поверења инвеститора, Ђукановић је исказао наду да ће аустријски привредници бити важан дио тог процеса.

-У захвалност за подршку нашој земљи током пандемије, исказао је интерес за обнову и поспешивање интересовања инвеститора из Аустрије које је у једном периоду било изузетно високо. На линији очекивања брзог избора нове владе чији ће кључни приоритет бити и повратак поверења инвеститора, исказао је наду да ће аустријски привредници бити важан део тог процеса, истакли су из Кабинета председника.

Српска24.ме

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *