Зоран Милановић: Русија је веома опасна држава и то се неће променити Путиновим одласком

1

Зоран Милановић (Фото: Јутарњи лист)

Хрватски председник Зоран Милановић коментарисао је изјаву министра спољних послова, који је рекао да је Путин злочинац.

“Ћутање није увек злато, ћутање је врло често у политици глупост. Ћутање се у Хрватској и Србији често погрешно схвата као мудрост, а заправо је уобичајен страх од акције. Питајте то министра, не знам шта је тиме мислио”, рекао је Милановић.

“Никада нисам коментарисао Путина, за мене постоји Русија као веома опасна држава, што се сада показује, држава са која треба другачије, то се неће променити Путиновим одласком. Може да га замени генерал, а онда једноставно не знаш с ким имаш посла. Не очекујем ништа од Русије, то није деградација, то је други, четврти свет. Имам очекивања од наших савезника, од оних који нас штите, највише од САД. То је моја породица, у најширем смислу те речи, Русија није. Русија је напала Украјину, то је против међународног права, лоше, смртоносно, људи гину”, рекао је он.

“У сваком рату има злочина, сигурно и у овом. Али нема зверстава као у нашем рату, не дај Боже да се догоди. Где год је бомбардовање и рат, где се неко грчевито и храбро бори као Украјинци, једини начин да га победите, кога сте већ напали на начин који је Русија, јесте да га сломите”, додаје он и додаје да ћемо видети више страхота.

Вечерњи лист-Б92

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Зоран Милановић: Русија је веома опасна држава и то се неће променити Путиновим одласком

  1. Balkan, Dzingis kan, Vikinzi i Kijev Rusija, to su bili narodi ostalo je izmisljeno…Dusan car, bio je Balkan Kan(car), to carstvo se prostiralo od Grcke do Svedske, i do Kijeva..Ali onda su dosli krstaski ratovi, odvajanje Crkve, jacanje zapadnih porodica pljackanjem krstaskim ratovima Istok, zeznuli balkansko carstvo, sveli balkan na mali deo, podelili ga jos na narode, pljackanjem 1,2 svetski rat sve su finansirali uz dobit..sada finansiraju nato i primaju nove i nove clanice za iskoriscavanje i zrtvovana jagnjad..Svi narodi do Kijeva, do Svedske i do Grcke su jedan..namerno se i crkva odvojila jer nebi bilo ratova da je bila jedna..Sada je problem sto se narodi bune, shvatili su da na zemlji covek treba ziveti u ljubavi, sve manje ima ko zeli rat, pa kazni svoje gradjane, virus, zakljucavanje, ne vredi, pa gasi virus daj negde rat da podignu cene navodno da opet uplasimo narod, ali ne vredi..sta im je ciniti, gledace da svakog iskontrilisu cipom, od svesti do zdravlja, da uniste klikom koga zele i da ostave zlatnih milijardu robova, jer im je ta cifra dovoljna da radi za elitu..vlade im ne trebaju, vere im ne trebaju..a s druge strane narod pomaze, dele se po nekij nacionalnosti, veroispovesti, jedna porodica, tata katolik, mama muslimanka, sin protestant, cerka hindus, tako isto po nacionalnosti, i kad se kuca sredjuje preduzimaci trljaju ruke..preduzimace ne zanima vera, nacija, e sad kad treba da uzmu kucu, klikom nestaju tata,mama i sin ostaje cerka, jer im ona dovoljna kao rob, spremace, cistice i super. Borili se medjusobno, delili, radili za dobit preduzimaca, sve da bi preduzimac usao i ko ce biti bolji rob..Bravo narode, samo se delite

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *