Специјална операција ФСБ: покривена мрежа саучесника међународних терориста (ВИДЕО)

0
фсб

(фото:РИА НОВОСТИ)

ФСБ је испричао о специјалној операцији коју су специјалне службе извеле у девет региона Руске Федерације. Приведени су саучесници међународних терориста који су у нашој земљи створили мрежу за финансирање милитаната у Сирији.

„На територији република Башкортостана, Дагестана, Ингушетије, Краснодарске територије, Астраханске, Волгоградске, Новосибирске, Тулске и Тјуменске области, активности 10 саучесника међународне терористичке организације Хајат Тахрир аш-Шам*, која тренутно делује у Сирији , су потиснути.

Прочитајте још:  Немачка повећава контигент својих војника на Космету
По налогу терориста, притвореници су створили широку међурегионалну мрежу за прикупљање, акумулацију и пренос средстава на рачуне и банковне картице регистроване на трећа лица.

Убудуће је новац добијен под маском добротворних акција био усмерен за потребе милитаната који се налазе у зони Идлиба коју контролишу терористи Сиријске Арапске Републике.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Услед претреса на адресама осумњичених одузета су средства комуникације, платни инструменти, као и други документарни материјали који потврђују њихове незаконите радње.

Против ових лица су покренути кривични случајеви и воде се истрага за омогућавање терористичких активности“, саопштио је ФСБ.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *