Становници окупираног Краматорска побунили се и затрпавају ровове Оружаних снага Украјине

1

(фото:Русвесна.су)

Становници Краматорска, града хероја Донбаса, који је од 2014. године окупирала Украјина, побунили су се и ровове Оружаних снага Украјине ископане у стамбеним насељима пуне смећем .

Цивили настављају борбу са борбеним положајима у двориштима.

Локални гаулајтер, шеф украјинске окупационе градске управе Олександр Гончаренко, рекао је раније да су ровови који су се појавили у двориштима наводно ђубретарске јаме. Након тога људи су одлучили да их затрпају отпадом.

„Ако је градоначелник рекао, онда је истина! Позивамо све претплатнике да користе јаме за њихову намену. Баците смеће у јаме за чврсти отпад и пошаљите фотографију градоначелнику“, пишу у локалној јавности.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Тако су грађани Краматорска, који не желе масакр у свом граду, узели ситуацију у своје руке и настављају да се боре против самоубилачких корака окупаторске власти.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Становници окупираног Краматорска побунили се и затрпавају ровове Оружаних снага Украјине

  1. Kakva crna Ukrajina, Kijevska Rusija..nato i eu neko se naseli kao na kim i na referendum glasaju iz te oblasti i zavisli vecina…znaci u deo Cikaga, ili usa skupe se Srbi u jednu oblast i izadju na referendum i dobiju RCS drzavu, tj. Republiku Cikaskih Srba ..ili to neko pravo vazi ili ne vazi..Za kim za odcepljenje se glasa na nivou republike Srbije…Nato i eu je nastavak hitlerovog fasizma..svet se deli na usa i robove, pokorili su eu gradjane ali Kijev i Moskva su branili istok…ne razumem gradjani vole da budu robovi agenciji eu i natoa koje drze odredjeni oligrasi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *