Тројица професионалних бициклиста у марту имала срчани удар, двојица умрла

0

Белгијски бициклиста Седрик Бекеланд умро је од срчаног удара у кампу на Мајорци у Шпанији, где се од 12. марта припремао за почетак такмичарске године.

Бициклиста из белгијског града Рузелара доживео је срчани удар 14. марта, успевши само да позове свог собног колегу пре него се срушио. Покушаји реанимације остали су безуспепшни.

„Недавно је прошао лекарски преглед, резултати су показивали да је потпуно здрав“, изјавили су из његове екипе. Према наводима, сви бициклисти у екипи су вакцинисани.

Некадашњи бициклистички тренер Рони Ванмарк (73) и најстарији учесник кампање за вакцинацију, хвалио се високим степеном вакцинисаних међу бициклистима. Октобра прошле године подстицао је омладину да се вакцинише.

Вест о Бекеландовој смрти долази неколико дана послије вијести о изненадној смрти двадесетосмогодишњег шкотског бициклисте Џона Пола, који је изненада умро 9. марта. Узрок смрти није саопштен јавности.

Двадесет првог марта, током трке у Каталонији, италијански бициклиста Сони Колбрели срушио се по проласку кроз циљ. После лекарске интервенције дијагностификована му је срчана аритмија, једна од познатих нежељених последица корона вакцина.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Његова екипа објавила је 22. марта званично саопштење у ком потврђују да је у питању аритмија срца, не наводећи узрок.

Стање ствари

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *