ПОНАВЉАЈУ СЕ ИЗБОРИ У ВАЉЕВУ: Поновно гласање на 9 бирачких места

0

(фото:Весна Веизовић/Васељенска)

У Ваљеву ће због неправилности утврђених током изборног процеса бити поновљени избори на девет бирачких места, потврђено је у Градској изборној комисији (ГИК). ;Како сазнаје портал Колубарске.рс, избори ће бити поновљени због тога што су чланови бирачких одбора потписали записник избора за председника, али не и парламентарних, а потребно је да сваки записник потпишу најмање три члана.

Према прелиминарним резултатима изборног штаба ваљевских социјалиста, а на основу 98,5 одсто обрађених гласова, листа “Александар Вучић – Заједно можемо све” освојила је 36,24 одсто гласова, “Мариника Тепић – Уједињени за победу Србије” – 15,93 одсто, а за листу “Ивица Дачић – Премијер Србије” гласало је 13,91 одсто бирача. ; Листа “Др Милош Јовановић – Нада за Србију” освојила је 7,15 одсто, “Морамо – Акција – Еколошки устанак” добила је 6,5 одсто, за листу “Бошко Обрадовић – Српски покрет Двери – ПОКС” гласало је 5,5 одсто, “Милица Ђурђевић Стаменковски – Српска странка Заветници” освојила је 4,05 одсто гласова бирача, листа “Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка” добила је 2,29 одсто. На парламентарне изборе у Ваљеву на 118 бирачких места, према подацима изборног штаба ваљевског СПС, изашло је 64,02 одсто бирача.

Курир/Бета

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *