Кабинет Вучића: Сусрет са Ђиласом највероватније у понедељак 11. априла

0

(фото:Данас)

Разговор председника СНС и Србије Александра Вучића и лидера ССП Драгана Ђиласа о београдским изборима одржаће се највероватније у понедељак 11. априла, речено је Данасу у кабинету председника.

Прочитајте још:  Откривено Вучићево писмо Деда Мразу: План је да повежемо Лапонију и Рудну Главу
Како су додали у изјави за Данас, ко ће кога да позове на разговор је техничко питање, које није још прецизирано.

О разговору са Вучићем Ђилас је већ изјавио да га неки критикују што је рекао да би разговарао са председником државе као да је у питању приватни састанак на коме се нешто договара ван институција.

„Ако је ико нападан од стране Вучића и Српске напредне странке (СНС) – то сам ја. Ако је ико критиковао владавину СНС – то смо моја странка и ја. Коме ја треба да доказујем свој опозициони легитимитет“, казао је Ђилас за лист Нова додајући да је Вучић рекао да је спреман да разговара са њим, али и са осталим представницима опозиције.

Прочитајте још:  Стари-нови Ђељошај уцењује "свежег Спајића": Независност "Косова" је црвена линија
Ђилас је такође навео и да у редовима опозиције има оних који не би одолели коалицији са СНС, и да би се на тај начин мењала воља Београђана.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Доцент на Филозофском факултету Оливер Тошковић изјавио је да би на најављеним преговорима са Александром Вучићем пре него Ђилас требало да буду носиоци листа Уједињене опозиције Србије – Владета Јанковић, Мариника Тепић и Здравко Понош.

Данас

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *