Илон Маск: Да ли Твитер умире?

0
самоубиство

Илон Маск

Најновији члан одбора и највец́и акционар Твитера, Елон Маск, твитовао је у суботу питање да ли та мрежа умире и прозвао кориснике попут певача Џастина Бибера, који су веома праћени, али ретко шта објављују.

„Вец́ина ових ‘топ’ профила ретко твитује и објављује врло мало садржаја“, написао је шеф Тесле уз листу 10 профила са највише пратилаца – на којима се налази на осмом месту, са 81 милионом пратилаца.

„Да ли Твитер умире“, упитао је.

Бивши амерички председник Барак Обама појављује се на врху са 131 милионом пратилаца, а следе звезде попут Бибера, Кејти Пери, Ријане и Тејлор Свифт, као и индијски премијер Нарендра Моди и фудбалска звезда Кристијано Роналдо.

“На пример, @ таилорсвифт13 није ништа објавила три месеца. А @јустинбиебер има само једну објаву ове године”, наставио је Маск.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Компанија је именовала Маска у одбор у уторак након што је открио да је купио више од девет одсто удела у компанији, што га чини највец́им акционаром Твитера.

Маск је рекао да се радује што ц́е ускоро направити „значајна побољшања на Твитеру“ и почео је да пропитује своје пратиоце да ли да се омогући корекција порука, о чему се дуго расправљало.

Твитер је најавио да ц́е тестирати ту опцију.

Н1

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *