Бизарни пропагандни видео у стилу ИСИС-а приказује украјинску жену како изводи погубљење руског војника

1

Video Screenshot

Бизаран видео који је објављен на друштвеним мрежама приказује жену која треба да представља Украјину како лажно погубљује руског војника пред камером док изводи дреку у стилу ИСИС-а о томе како се „жање крвава жетва“.

Да, стварно.

На снимку се види жена обучена у традиционалну одећу са српом, којим касније пререже гркљан човеку који клечи испред ње и који носи затворску униформу, преноси Самит Њуз.

„Нешто страшно пробудило је мирољубиву нацију и нацију која гаји жито“, каже глумица уз осмех. „Нешто што је вековима спавало у недрима обала Дњепра. Примордијални и антички украјински бог. А сада жањемо крваву жетву. Све вас чека смрт!”

„Сви ћете бити убијени у знак сећања на жртве Буче“, додаје она, позивајући се на наводне ратне злочине које су починили руски војници, што је изазвало скептицизам код неких.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Сви ћете бити убијени!”, додаје она пре него што тврди да ће руски лешеви „трунути у пољима“ и „да ће их појести пси и дивље животиње“ и „ви курвини синови никада се нећете вратити кући“.

Прочитајте још:  Росатомов нуклеарни технолошки центар у Боливији почеће са радом почетком 2025.

Жена, касније идентификована као украјинска глумица Андријана Курилетс, затим шутне човека који на поду обилно крвари из врата пре него што каже: „Добродошао у пакао!“

Снимак је тренутно предмет кривичне истраге руског Истражног комитета.

„У реклами Курилец износи екстремистичке изјаве и сече човеку гркљан српом уз осмех. Овај видео је распрострањен на друштвеним мрежама и садржи експлицитан говор мржње, као и претње“, саопштио је Одбор.

Док видео очигледно приказује лажно погубљење, појавили су се стварни видео снимци украјинских војника који чине ратне злочине над руским ратним заробљеницима.

Можда ако желите да убедите свет у потребу да се „подржи Украјина“, немојте то чинити буквално опонашајући подле пропагандне видео снимке ИСИС-а.

Само размишљамо.

Васељенска

Бонус видео:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *