Украјинска власт спрема нове монтиране снимке са периферије Кијева

0

(Фото: Новоросинформ)

Кијевски режим припрема провокацију са монтираним снимцима у граду Ирпењу на периферији украјинске престонице како би за то оптужио Русију, рекао је начелник Националног центра за управљање одбраном Русије, генерал-пуковник Михаил Мизинцев.

„Кијевске власти под покровитељством земаља колективног Запада на челу са САД настављају да прикупљају псеудо-доказе о кривици Русије. С тим циљем у Ирпењу се уводи полицијски час и потпуна блокада града од 06.00 часова 12. априла до 09.00 часова 15. априла. Истовремено, у том периоду ће бити дозвољен улазак само представницима безбедносних структура и ‘загонентним’ волонтерима“, упозорио је генерал.

Прочитајте још:  Стара традиција у Немачкој

По његовим речима, поуздано је утврђено да ће „Кијев искористити то време да изведе провокацију и организује цинично инсценирано снимање и даље ширење лажне вести у западним медијима“.

Мизинцев је додао да Министарство одбране Русије унапред упозорава „такозвани цивилизовани Запад“ на те акције Украјине. Он је нагласио да кијевски режим поново показује своју праву злочиначку природу, као и потпуно занемаривање свих норми међународног хуманитарног права.

Спутњик

Бонус видео:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *