Бастрикин је наложио истрагу припреме Оружаних снага Украјине за напад на пограничне регионе Русије

1

(фото:РТ)

Председник Истражног комитета Русије Александар Бастрикин наложио је да се испита припрема украјинских трупа за напад на пограничне регионе Русије.

Наводи се у саопштењу на Телеграм каналу Велике Британије.

Напомиње се да су се, према речима агенција за спровођење закона Белорусије, „украјинске агенције за спровођење закона спремале да ударе на регионе Русије који имају заједничке границе са Украјином“.

Бастрикин је наложио истражитељима да, у сарадњи са колегама из Истражног комитета Белорусије, „дају правну оцену ове чињенице, да идентификују све особе које су у то умешане како би се решило питање њиховог привођења кривичној одговорности“.

Раније је повећан ниво терористичке претње уведен у Јејском и Шчербиновском округу Краснодарске територије, који се граниче са Украјином дуж Азовског мора .

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Бастрикин је наложио истрагу припреме Оружаних снага Украјине за напад на пограничне регионе Русије

  1. Ne kapiram ove sto podrzavaju nato, eu..pa imate li statistiku koliko zrtvuju i svoje gradjanje, kradja bebe, nestae dece, prostitucija, narkomanija a tek vas ceka, krv dece, podmladjivanje..podigli vam i cenu gasa, nafte, djubriva, hrane, struje navodno zbog Rusije, a i dalje gas ide dzabe, vasi nezajedivi politicari vam namerno podizu, ugnjetavaju zbog satanistickog svetskog poretka i borba za svaku dusu..ucenjuju sve vlade da udare sankcije ne Rusiji vec sami sebi..ako je to normalno nato i eu zemljama da satani prodaju svoje gradjane a oni to fino prihvataju..umesto da se odbrane i podrze Rusiju oni sve nabrojano prihvataju na mala vrata…nema vise verskih, nacionalnih, crno belih ratova, vec svaki pojedinac odgovara za svoju dusu. Nece istok satanizam, ni muslimani, budisti, pravoslavci. U cemu je problem?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *