Више јавно тужилаштво у Новом Пазару наложило ексхумацију тела Муамера Зукорлића. Породица тврди да “постоји велика вероватноћа да је отрован”

0

Муамер Зукорлић (Фото: Јутјуб)

Више јавно тужилаштво у Новом Пазару наложило је ексхумацију тела бившег председника Странке правде и помирења Муамера Зукорлића, незванично сазнаје РТС. Због интереса истраге није обављен датум када ће бити обављена ексхумација.

Породица Зукорлић најавила је раније покретање истраге на највишем нивоу, ради утврђивања узрока смрти Муамера Зукорлића.

Усаме Зукорлић наводи да је “од покојног Муфтије узет узорак”, који је потом испитиван у две “адекватне лабораторије у иностранству”.

Према резултатима једне од њих, тврди Усаме Зукорлић, “постоји велика вероватноћа да је тестирана особа била отрована тешким металима”.

Резултати из друге лабораторије показују “да је тестирана особа била отрована храном”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Муамер Зукорлић, лидер Странке правде и помирења и некадашњи муфтија Мешихата Исламске заједнице у Србији изненада је преминуо у 52. години, у новембру 2021. године.

РТС

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *