Пандемије и биолошко оружје: Истина о биолабораторијама у Украјини и Србији

0

(фото: ФСК.РУ)

Под контролом Пентагона налази се 336 лабораторија за развој војно-биолошког потенцијала. У држава које се граниче с Кином и Русијом налази се 60 таквих објеката, а 30 у Украјини.

У Србији раде четири лабораторије које добијају донације америчког Министарства одбране. Руске власти објавиле су документе о пројекту УП-4, реализованом у Кијеву, Харкову и Одеси, за производну биоагенаса способних за селективну инфекцију одређених етничких група. За пренос високопатогених вируса предвиђена је употреба шишмиша, инсеката и птица селица, чије руте пролазе Русијом. Рад биолошких лабораторија у Украјини финансирао је, поред осталих, и инвестициони фонд “Роземонт Сенека”, на чијем челу се налази Хантер Бајден, син америчког председника Џозефа Бајдена.

Још није почео рат нуклеарним, али јесте биолошким оружјем. У том рату нема фронта и селектованих војних циљева. Цео свет је ратиште, сви су мете.

Србин инфо

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *